Галерия Арт Идея Банско

Галерия Арт идея

Добре дошли в нашия Сайт!

Арт Идея е семеейна галерия основана от художниците  Любо Канелов и Славейка Аладжова При нас ще намерите картини, тениски, арт чаши, декоративни възглавници и други арт продукти с оригиналните картини на художниците Славейка Аладжова и Любо Канелов. Продукти с картините на художниците са предлагат само при нас за България на специални цени. Информация за нашите продукти:

Плащане

Най-предпочитаният начин за плащане от нашите клиенти е Наложен платеж в офиса на Еконт при получаване на пратката. Ако желаете да заплатите вашата поръчка по друг начин, моля да се свържете с нас.

Доставка

Доставяме до всяка точка на България с куриерска фирма Еконт Експрес. Доставката се осъществява от 24 до 48 часа след завършване на поръчката. За спешна доставка се свържете с нас, ние ще направим всичко възможно вашата поръчка да бъде доставена възможно най-бързо.

Картини и фотографии

Картините са изработени на висококачествена акварелна хартия. В цената на картината е включена бяла или черна рамка по Ваш избор. Всички Арт продукти предлагани от Арт Идея са със запазени авторски права на художниците Славейка Аладжова и Любо Канелов. Продукти с картините на художниците в България могат да бъдат закупени само от нас. Всички продукти се изработват ръчно в нашето собствено арт студио. Използваме само най-качествените материали при изработка на продуктите ни.

Тениски

Тениските които предлагаме са 100% памук – здрави и удобни с меко усещане и наситени цветове. Принтираме ги в нашето арт студио, като използваме еко мастила, сертифицирани с международен сертификат Oeko-Tex Standard 100 Тениските са с авторски картини на Славейка Аладжова и Любомир Канелов Предлагат само при нас, директно от художниците.

Възглавници

Нашите възглавници са с размер 50х50см. 100% памук и скрит цип за лесна поддръжка. Принтираме ги в нашето арт студио, като използваме еко мастила, сертифицирани с международен сертификат Oeko-Tex Standard 100 Възглавниците са с авторски картини на Славейка Аладжова и Любомир Канелов Предлагат само при нас, директно от художниците.

Арт чаши

Нашите чаши са от високо качествена керамика, ръчно изработени в нашето арт студио чрез специален сублимационен процес. Може да се използват в микровълнови фурни и миялни машини без да се повреди изображението. Чашите са с авторски картини на художниците Славейка Аладжова и Любомир Канелов Предлагат само при нас, директно от художниците. Освен от нашия сайт арт продуктите, които предлагаме могат да бъдат закупени и от Галерия Арт Идея в гр. Банско гр. Банско улица „Никола Й. Вапцаров“ 3 2770 Банско тел. 088 779 7079 email: info@artidea.bg